kolmapäev, 6. mai 2009

URBAN SYMPHONY ja Eesti eurotiimi seiklused Moskvas

Eesti eurotiim jõudis Moskvasse. 
Täna tehti juba esimene proov suurel laval ja vaadati suures linnas ringi. Pea kogu tiimi jaoks on see esmatutvumine idanaabrite pealinnaga. 











3 kommentaari:

  1. Tere, kui tohib küsida, siis kas see rietus, millega Sandra laval oli ning teised lauljad/mängijad ka, ongi lavariietus, millega 14. mail ja loodetavasti 16. esinetakse? Parimate soovidega, Urban Synphony "Rändajad" fänn Mihkel Eestist ;)

    VastaKustuta
  2. Tere! Kas Moskva on nii väike ja igav koht, et seiklusi nagu polegi või?! Kui lubasite rahvale infi, siis andke seda...Kui need 6 pilti on kogu seiklus, siis panete küll sitasti. Aga nagu õeldakse "mis sitasti, see uuesti!"
    Jõudu seiklustes!
    Aga laul on hea, ütleks isegi, et parim mida seni kuulnud olen...Jõudu ja tervist kogu seltskonnale ja tooge ikka võit koju!

    VastaKustuta
  3. Parimad õnnesoovid Sandrale ja Urban Symphony'le ning muidugi Sven Lõhmusele!
    Tegelikult on Eestimaa tänulik ka kõige saavutatu eest. Isegi kui see ei ole võit lõppvõistlusel, olete enda jaoks ja ka minu jaoks juba võitnud!
    See ei tähenda muidugi seda, et me täna õhtul teid vaadates-kuulates põidlaid pihku valgeks surudes ei looda võidule. Loomulikult loodame!!! Palju edu teile! Sooviksin ka head lavanärvi, aga Sandra puhul on see arvatavasti liigne tegevus, sest nii külma "külma kõhuga" esinejat on raske leida!!!

    VastaKustuta